Coaching voor bedrijven

 

Wil je ziekteverzuim voorkomen, het ziekteverzuim percentage binnen je bedrijf verlagen of de duur van langdurig ziekte ten gevolge van burn-out en stressgerelateerde klachten verkorten? Investeer in een traject voor jouw medewerker.

Niet alleen minder kosten, ook een medewerker die de betere versie van zich zelf is geworden. Een medewerker die in z'n kracht staat en in verbinding is met hoofd, lijf en hart. Het traject zorg voor een positief effect op de omgeving van je werknemer. Door de ervaringsoefeningen en gesprekken worden de dieperliggende patronen naar boven gebracht. Niet helpende patronen worden doorbroken, verandert en losgelaten wat resulteert in gedragsverandering.

Doel van het traject is duurzaam herstel.

 

Halverwege het traject neem ik contact op met de werkgever om te bespreken hoe het traject verloopt. En na afronding van het traject neem ik contact op over het resultaat van het traject.

 

Er vindt altijd eerst een intake plaats. Ik zal naar aanleiding van de intake een advies geven m.b.t. het welk te volgen traject. Bij motivatie van de klant en goedkeuring van de werkgever, starten we meteen een week daarna met het traject.

 

Meer informatie over de trajecten:

 

 

Laat je gegevens en vraag hieronder achter en ik beantwoord je mail tijdens kantoortijden binnen 48 uur.